Πεζοπορία και κοπή πίτας από τον ΕΟΣΚ υπό συνεχή βροχή!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Για ''τολμηρούς'' αποδείχτηκε η φετινή κοπή πίτας από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας (ΕΟΣΚ). Η συνεχής δυνατή βροχή μας ανάγκασε να τροποποιήσουμε το αρχικό πρόγραμμα που προέβλεπε ανάβαση στην κορυφή Κοκοριάκος πάνω από το Τσαρδάκι, και έτσι κάναμε μια παραλίμνια πεζοπορία κοντά στον Άγιο Αθανάσιο Λαμπερού, ανεβήκαμε σε μια χαμηλή κορυφή (χωρίς όνομα), όπου εκτός της δυνατής βροχής, μας περίμενε και χαλάζι.

Παρ όλα αυτά κόψαμε την πίτα μας στα γρήγορα ήπιαμε το κονιάκ μας, ανταλλάξαμε ευχές και κατεβήκαμε γρήγορα για να καταλήξουμε στην ταβέρνα της περιοχής, όπου μας περίμεναν και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου που προτίμησαν την θαλπωρή της ταβέρνας. Ξανά κόψιμο δεύτερης πίτας και ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά το απόγευμα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος του συλλόγου Αλέκο Ζαχαρή (που έχει φούρνο στα Φάρσαλα) για την υπέροχη πίτα του!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στια καταστήματα Τσακνής-ποδήλατα και Αθλόπολις για τα δώρα που μας πρόσφεραν για την πίτα!

Επόμενη δραστηριότητα του συλλόγου είναι την Κυριακή 8 Φλεβάρη, με ανάβαση στην κορυφή ‘’Καραβούλα’’ (1869μ), από το διάσελο ‘’Αέρας’’της Αργιθέας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του ΕΟΣΚ, στο  https://eoskarditsas.blogspot.com  και στο facebook - eoskarditsas και  για επικοινωνία στα τηλέφωνα  6973695595 και 6974110853 και στο e-mail: eoskarditsas@yahoo.gr