Μια ακόμη ανάβαση για τους Καρδιτσιώτες ορειβάτες μέλη του ΕΟΣΚ, αυτή τη φορά στην κορυφή Αστραπή ή Χατζηπέτρος (1901μ.) του Κόζιακα, πραγματοποιήθηκε την 17η Νοέμβρη.

Ξεκινώντας από το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου η πολυπληθής ομάδα πλαισιωμένοι και από ορειβάτες του ΟΠΟ Πύλης ακολούθησε το μονοπάτι που περνώντας απο το ορειβατικό καταφύγιο ανεβαίνει μέχρι την κορυφή. Η επιστροφή πραγματοποιήθηκε με κατάβαση στην Ελάτη. Οι διαδρομές προσεγμένες με καλή σήμανση και καθαρισμό που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με συμμετοχή του τοπικού συλλόγου επαγγελματιών επιχειρήσεων και ορειβατών, ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση.
Οι επόμενες δραστηριότητες του ΕΟΣΚ είναι: την Κυριακή 24 Νοέμβρη σε συνδιοργάνωση με τον Σπηλαιολογικό Όμιλο Καρδίτσας επίσκεψη στο σπήλαιο «Αετοφωλιά» στον Άγιο Ακάκιο (πληροφορίες στο τηλ 6936722867) και την Κυριακή 1 Δεκέμβρη εύκολη πεζοπορία και σήμανση του μονοπατιού από το Κρυονέρι στον Προφήτη Ηλία, (πληροφορίες και κρατήσεις για το λεωφορείο μέχρι Τρίτη 26 Νοεμβρίου στο τηλ 6934770763)